Shopping cart

Diensten

hero_shape_22

Onze Diensten

Wat wij doen.

Swipe links/rechts voor meer

Prijzen

Ramen Tinten (B-Stijl)

2-Deurs

€ 155,-  prijs is inclusief BTW

Stadsauto

€ 135,-  prijs is inclusief BTW

4-5 Deurs

€ 185,- prijs is inclusief BTW

 Station/Break

€215,- prijs is inclusief BTW

Monovolume

€215,- prijs is inclusief BTW

4 x 4

€215.- prijs is inclusief BTW

Volkswagen Golf 7 nat geparkeerd in de garage van High Tint

100%

Pasgarantie

Wetgeving

Niet zeker over de regels?

🇧🇪

Belgische Wetgeving

Op de voorruit mag geen enkele behandeling, zelfklevende folie of coating worden aangebracht die niet al bij het verlaten van de fabriek op de wagen aanwezig was. Zonnebanden zijn toegelaten op voorwaarde dat hun afmetingen niet groter zijn dan die van de oorspronkelijke zonneband.

De wet laat geen behandeling, folie of coating op de zijramen vooraan toe die niet al bij het verlaten van de fabriek aanwezig was. Met een attest en een certificaat van het Nationaal Glasinstituut kunnen bepaalde behandelingen eventueel worden overwogen. Maar in de praktijk worden die plaatsingen nooit gehomologeerd. Het heeft dus geen enkele zin om uw voorruiten in België te willen laten homologeren!

Voor de achterruiten bestaan geen wettelijke beperkingen op de kleur, ongeacht het type voertuig. U bent dus vrij om ze te behandelen zoals u dat zelf wil, zolang de reflectiegraad niet boven de 15% uitkomt, want dat is de geldende norm.


🇳🇱

Nederlandse Wetgeving

Bij High Tint willen we ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van de regels omtrent lichtdoorlatendheid van autoruiten. Dit is essentieel als u overweegt om uw autoruiten te laten tinten. In Nederland gelden de volgende voorschriften:

Voorruit & Zijruiten Bestuurder: De voorruit en de zijruiten direct naast de bestuurderszetel moeten minimaal 55% van het licht doorlaten.

Achterzijruiten & Achterruit: Deze ruiten mogen een lagere lichtdoorlatendheid hebben, maar alleen als de auto is uitgerust met buitenspiegels aan beide zijden.

Nieuwe Auto?

Bezoek Meti Cars B.V.B.A.

Op het bedrijventerein vind u Meti Cars B.V.B.A. Een bedrijf waar wij veel samenwerkingen mee hebben gedaan en waar u top kwaliteit occasions kunt vinden voor een mooie scherpe prijs. Kom langs en bekijk hun diverse aanbod auto’s en/of maak gebruik van de Carwash gelegen naast onze garage. 

Foto van een autozaak

Vragen? Stel ze gerust.

  Waarom ons?

  Make jouw ride compleet met High Tint!

  feature_shape
  download

  Kwaliteitsmaterialen

  Wij gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen: 3M, Orafol, MOTIP etc.

  feature_shape
  mechanic orange

  Professioneel

  Nauwkeurig, precisie en ervaring! Uw auto ligt in goeie handen.

  feature_shape
  users colour

  Vriendelijk

  Wij zullen altijd met respect met u omgaan!