Shopping cart

Over Ons

hero_shape_22
Monteur Van High Tint blindeert een Fiat 500 binnen in een garage waarvan de voorruit is getint met chameleon tint
Over Ons

Vakmanschap. Passie. Verantwoordelijkheid.

Bij High Tint zijn we een klein team van gepassioneerde autoliefhebbers. Onze missie is om een plek te creëren waar uw auto tot leven komt en verandert in een droomproject. Met onze jarenlange ervaring zijn we bedreven in het werken met elk type voertuig, van sportwagens tot SUV's en bedrijfsvoertuigen. U kunt ons altijd vertrouwen in het feit dat wij onze werkzaamheden eerlijk, professioneel en bekwaam verrichten. Bij ons is klantcontact essentieel en is de klant koning in zijn wensen.

comment new

Communicatie

Wij beloven u altijd respectvol en beleefd te woord te staan.

users colour

Netwerk

We beschikken over een breed netwerk waardoor wij elk project kunnen aannemen!

5+

Jaar Ervaring

Met liefde

Strak. Kwalitieit. Betrouwbaar.

Wij gaan verder dan gewoon werk leveren – wij zorgen voor een ervaring die net zo strak is als het resultaat. Van ramen tot grill en alles daartussenin, we behandelen elke auto alsof het de onze is. Strak staat voor onze precisie en aandacht voor detail. Kwaliteit betekent dat we trots zijn op wat we leveren. Onze passie voor auto’s wordt weerspiegeld in ons vakmanschap en we compromitteren nooit op excellentie.

Wanneer het op betrouwbaarheid aankomt, gaan we verder dan de standaard. We weten dat een auto meer is dan alleen een voertuig – het is een persoonlijke uitdrukking. Daarom behandelen we elke auto met dezelfde zorg als we met onze eigen voertuigen zouden doen. We leveren alleen kwaliteit, omdat uw vertrouwen ons motiveert. Mocht er onverhoopt een probleem opduiken, dan bieden we eerlijke oplossingen. We bouwen aan relaties, niet alleen aan auto’s.

Bij High Tint draait alles om passie en toewijding. Ons team ademt autoliefde en we zetten ons in om uw visie werkelijkheid te maken. Ons motto is eenvoudig: Uw auto, onze passie. Strak. Kwaliteit. Betrouwbaar. Dat is waar we voor staan en wat we elke dag leveren. Sluit u aan bij onze gemeenschap en transformeer uw auto in een meesterwerk dat net zo opvalt als uw persoonlijkheid.

Testimonial

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen.

Uitstekend
Gebaseerd op 70 recensies
Dina Salimova
Dina Salimova
2023-10-20
Transformed my car into my dream car! Amazing service, perfected every detail and did even more than I expected! Recommend it to everyone
Berto Saints
Berto Saints
2023-10-19
Alle ramen en lampen getint hele goede & snelle service
serhat gezinti
serhat gezinti
2023-10-13
Vakkundig en professioneel. Zeker een aanrader 👌🏻
Shaqir Baruti
Shaqir Baruti
2023-10-10
Vriendelijke jongen super goed getint 👌
Lorenz Goossens
Lorenz Goossens
2023-10-02
Ik heb mijn wagen laten ontchromen. Perfect resultaat en tevreden van de service! Qwinten is de man!
milan verachtert
milan verachtert
2023-09-23
Afspraken werden na gekomen, vriendelijke en behulpzame mensen die een zeer snelle service bieden. Het werk dat ze geleverd hebben is zeer mooi afgewerkt, zeker een aanrader!