Shopping cart

FAQ

hero_shape_22
FAQ

Veel gestelde vragen

Indien uw vraag er niet tussen staat kunt u ook contact met ons opnemen!

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Bij High Tint streven we naar niets minder dan perfectie in elk project dat we uitvoeren. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om duurzame resultaten te leveren. Onze ervaren professionals hebben oog voor detail en werken met passie aan het transformeren van uw voertuig. Bovendien bieden we een persoonlijke en klantgerichte benadering, waarbij we luisteren naar uw wensen en streven naar het overtreffen van uw verwachtingen. Kies High Tint voor een ongeëvenaarde ervaring en het vertrouwen dat uw voertuig in de beste handen is.

Ja! Vrijwel alle auto's met ruiten zijn tintbaar. Onze specialist is gespecialiseerd in het vak en kan daardoor vrij wel elk model auto tinten op de manier hoe u dat wilt!

 Ramen tinten biedt diverse voordelen voor uw voertuig. Het verbetert niet alleen de stijl en uitstraling van uw auto, maar het biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen en vermindert de hoeveelheid warmte die uw interieur binnenkomt.

Daarnaast zorgt raamfolie voor extra privacy en voorkomt het verkleuring van uw bekleding en dashboards. Kies High Tint om te profiteren van hoogwaardige raamfolie en transformeer uw voertuig in een comfortabele en stijlvolle omgeving.

Ja, getinte ramen zijn in principe legaal in België. Bij High Tint houden we ons aan de wettelijke vereisten en bieden we raamfolie met verschillende tintniveaus die voldoen aan de lokale voorschriften. U kunt gerust vertrouwen op onze expertise en ervaring in het leveren van legale en hoogwaardige raamfolieoplossingen voor uw voertuig.

In Nederland zijn de wetten anders en wat soepeler en daarvoor bieden we natuurlijk ook opties. Het is ook mogelijk bij ons een tint te leveren die niet aan de eisen van de wet voldoen maar dit is geheel eigen risico indien u gepakt hiermee word. Wij zullen altijd informeren als een tint te donker is en geven het advies om dit NIET te doen indien dit het geval is.

De duur voor het tinten van autoramen varieert afhankelijk van het voertuigtype en de complexiteit van het project. Bij High Tint werken we efficiënt en met aandacht voor detail, zodat we uw autoramen snel en vakkundig kunnen tinten. Vertrouw op onze ervaren professionals voor een professioneel en tijdig resultaat.

  1. Het spuiten van remklauwen is een vakmanschap waar wij bij High Tint in uitblinken. Ons proces omvat grondige reiniging, professioneel schuren en het aanbrengen van speciale hittebestendige verf. Hierdoor krijgen uw remklauwen niet alleen een frisse en gepersonaliseerde uitstraling, maar worden ze ook beschermd tegen roest en corrosie. Laat uw remklauwen spuiten door ons deskundige team voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat.

Jazeker! High Tint biedt hoogwaardige diensten voor het tinten van koplampen, ook bekend als 'smoken'. Met deze service krijgen uw koplampen een unieke en sportieve uitstraling. Bovendien biedt het tinten van de koplampen bescherming tegen verkleuring en UV-stralen, waardooar de levensduur van uw koplampen wordt verlengd. Kies High Tint om uw voertuig een onderscheidende uitstraling te geven en te profiteren van stijlvolle en beschermende koplampen.

Dat is te wijten aan de installatiemethode. Er wordt water gebruikt om het hechtmiddel te activeren en de folie op de correcte positie aan te brengen. Het water verdwijnt tijdens de installatie, maar soms blijft er iets gevangen tussen de ruit en de folie. Dan kan je kleine luchtbellen zien die in enkele dagen verdwijnen daar het water door de folie verdampt. De wagen in de zon plaatsen helpt dit verdampingsproces te versnellen.

Bij High Tint streven we naar automotive perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. We combineren onze jarenlange ervaring, vakmanschap en passie voor het vak om uw verwachtingen te overtreffen. Onze toegewijde professionals werken met de nieuwste technieken, hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur om de beste resultaten te leveren. Bovendien hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en streven we ernaar om een uitstekende service-ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project. Kies High Tint voor een betrouwbare partner die u de garantie biedt van kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid.

Het korte antwoord: NEE! Wij plakken folie altijd aan de binnenkant. Wij pakken alleen de maat vanuit de buitenkant zodat er geen onvolkomenheden optreden tijdens het tinten.

Absoluut! Bij High Tint bieden we diensten aan voor diverse voertuigen, waaronder personenauto's, SUV's, sportwagens en bedrijfsvoertuigen. Onze experts hebben ervaring met het behandelen van verschillende voertuigmerken en modellen. Of u nu een luxueuze auto bezit, een sportieve wagen rijdt of een praktisch bedrijfsvoertuig heeft, wij kunnen uw voertuig transformeren met onze gespecialiseerde diensten. Vertrouw op High Tint voor een professionele aanpak die perfect aansluit bij uw voertuigtype en -behoeften.

Chameleon tint is een innovatieve raamfolie die van kleur verandert afhankelijk van de kijkhoek en lichtinval. Hierdoor ontstaat een dynamisch en opvallend effect op uw autoramen. Chameleon tint biedt niet alleen een unieke stijl, maar het biedt ook bescherming tegen UV-stralen en warmte. Bij High Tint hebben we een ruime selectie aan chameleon tintopties om aan uw individuele voorkeuren te voldoen. Laat uw autoramen voorzien van chameleon tint door onze deskundige professionals voor een opvallend en functioneel resultaat.

Chrome Delete is een proces waarbij de chromen accenten van uw voertuig worden verwijderd of bedekt met een speciale folie om een strakke en moderne uitstraling te creëren. Deze service is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele en verfijnde uitstraling. Bij High Tint zorgen we voor een professionele en nauwkeurige aanbrenging, waarbij we hoogwaardige materialen gebruiken om duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht te garanderen. Laat uw voertuig transformeren door ons ervaren team en geniet van een verbeterde uitstraling en esthetiek.

Technisch gezien is het mogelijk om je eigen ramen te tinten mits je de juiste materialen hebt. Maar net als hoe je zelf je eigen motor uit elkaar kan halen is het handig dat dit niet door iemand gebeurt die geen ervaring heeft of geduld. Bij High Tint staat secuur werken en kwaliteit hoog aangeschreven en wij beschikken over de juiste vaardigheden om dit probleemloos uit te voeren.  Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op

De folie van het tinten/wrappen is zelf weg te halen. LET OP: Dit kan de buitenkant van uw auto beschadigen. Laat dit door High Tint vakkundig gedaan worden

Niet alle auto's verlaten de fabriek met de gewenste donkere ramen. Gelukkig biedt High Tint de oplossing. Sommige voertuigen rollen uit de fabriek met ruiten die zijn verdonkerd door een elektrisch proces genaamd 'deep dipping'. Hoewel deze getinte ruiten een donkere uitstraling hebben, bieden ze niet de bescherming tegen hitte en UV-stralen zoals onze hoogwaardige polyesterfolie dat doet. Bij High Tint is het mogelijk om onze professionele folies aan te brengen op deze fabrieksgetinte ruiten, waardoor we superieure resultaten behalen voor zowel stijl als bescherming.