Shopping cart

Ramen Tinten

hero_shape_22
Window Tint

Ramen Blinderen: Geef uw auto de High Tint special

Het blinderen van uw ramen was nog nooit zo makkelijk geweest. Wij van High Tint geven alle benodigde informatie op een rij inclusief de vraag: Wat zijn de kosten van het blinderen van mijn auto/huis ramen.

Ramen blinderen in Rotterdam?
Ramen blinderen in Antwerpen?
Ramen blinderen in Den Haag?
Ramen blinderen in Breda?
Ramen blinderen in Tilburg
Ramen blinderen aan huis?

Dit kan allemaal! Zie onze kosten overzicht hieronder. Wij tinten uw ramen op locatie of u kunt via de knop rechtsboven een afspraak maken om langs onze garage te komen. De koffie ligt al klaar voor u

Zwarte Porsche Panamera met matte carrosserie, geparkeerd op een oprit van rode baksten voor een garage."
Ramen Tinten Percentage's

Welke tint is geschikt voor mij?

Het blinderen van uw ramen kan op elke percentage. Dit is puur uw persoonlijke voorkeur, er zijnvoordelen en nadelen gebonden aan het kiezen van een tint. Een 5% ramentint kan voor sommige gevallen de juiste keuze zijn, denk aan privacy interieur bescherming en/of cosmetisch. Maar voor iemand anders kan dit anders zijn. Hieronder vind u een voorbeeld van de verschillende percentages waarmee een autoruit geblindeerd kan worden. Neem contact met ons op voor meer informatie, u kunt natuurlijk ook langs komen bij onze zaak waar we het verschil in percentages in het echt aan uw kunnen tonen.

Ramen Blinderen Kosten

De kosten van het blinderen van uw ramen kan verschillen. Dit omdat we nooit vooraf de moeilijkheidsgraad kan bepalen. Daarom heeft High Tint er voor gekozen om een prijs indicatie te geven per autosoort zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Let op! De prijs staat niet vast, stuur ons een bericht of bel ons op om de daadwerkelijke prijs op te vragen. Dit hieronder is slechts een indicatie.

2-Deurs:

€ 155,-  prijs is inclusief BTW

Stadsauto:

€ 135,-  prijs is inclusief BTW

4/5-Deurs:

€ 185,- prijs is inclusief BTW

Break/Stationwagen:

€215,- prijs is inclusief BTW

Monovolume:

€215,- prijs is inclusief BTW

4 x 4:

€215.- prijs is inclusief BTW